Over FashCom

FashCom werd in 2011 opgericht als afsplitsing van Four People BV, een bedrijf dat zich met eigen spaarprogramma’s richt op leadgeneratie en affiliate marketing. Jurkjes.nl -in 2008 opgericht- vormde de basis voor FashCom, maar daar kwamen al snel meer websites bij. Allemaal met als gemeenschappelijke deler ‘online fashion’ maar wel in verschillende vormen: een webshop, een blog, een portal of een combinatie ervan. Al denken we zelf dat de grenzen tussen uitgever, platform en retail sowieso steeds meer gaan vervagen.

Onze kernwaarden

We geloven in een sterke (domein)naam, het digitale equivalent van een pand in de Kalverstraat. Nog meer geloven we in onze drie kernwaarden: service, kwaliteit en plezier. Deze staan centraal bij alles wat we doen. Ons uiteindelijke doel is niet alleen de beste webshops en websites neer te zetten, maar het leukste fashion e-commercebedrijf van Nederland te bouwen.

Nijverdal en Amsterdam dus. Een combinatie die je waarschijnlijk alleen bij FashCom vindt. We combineren de voordelen van de provincie met die van de stad. Maar met twee kantoren wel een gezamenlijke passie voor fashion, online, tevreden klanten en een leuke, informele werksfeer.

Nieuwsgierig wie er op dit moment bij ons werken? Bekijk het FashCom team!

Facts & Figures

  • Op de drukste dag van Zwembroeken.nl werden meer dan 100 zwembroeken verkocht. Al hebben we wel een beetje hulp van de zon nodig.
  • Door de verschillende piekmomenten hoeven we ons het hele jaar niet te vervelen. Jurkjes in het voorjaar, zwembroeken in de zomer, tassen tijdens back to school en sokken onder de kerstboom.
  • Sinds de oprichting groeit FashCom elk jaar met minimaal 60%. Onze accountant krijgt het ook steeds drukker.
  • Er werken nu 15 collega’s in Nijverdal en 10 in Amsterdam. Maar met de nieuwe vacatures kan dit volgende maand alweer anders zijn.