Onze websites

Fashcom exploiteert twee typen fashion websites: eigen webshops en (affiliate) portals.

Webshops

Na een aantal jaar als affiliate, leek het ons tijd om zelf aan de slag te gaan met een webshop. We houden van internet en alles wat met online zaken doen te maken heeft, zoals conversie, e-mailmarketing, social media en adwords. Maar we vinden het ook erg leuk dat ons werkterrein nu verbreed wordt met zaken als logistiek en inkoop.

Boxers.nl is in oktober 2011 gestart als eerste eigen webshop van fashcom. Met onze frisse webshop en een focus op service, kwaliteit en ‘lol’ denken we een toevoeging te zijn op het huidige aanbod shops.
In september 2012 openden we de deuren van onze tweede webshop: sokken.nl.
In april 2013 kwam daar een zonnig broertje bij: zwembroeken.nl
In het voorjaar van 2016 besloten we ook eens aan het bovenlichaam te denken. shirts.nl was geboren.

In 2014 namen we de tassenwebshops The Bag Store, Check Your Bag en Tassen Outlet over. Twee jaar later besloten we de tassenwebshops samen te voegen tot THEBAGSTORE.nl.

We werken nauw samen met verschillende A-merken, waaronder Calvin Klein, Björn Borg, Puma, Tommy Hilfiger, Diesel, Happy Socks, O’Neill, Speedo, Herschel Supply en Eastpak.

De marketing van de shops wordt gedaan vanaf ons kantoor in Amsterdam. Het onderhoud aan de webshops, productfotografie en de hele logistiek vindt plaats vanuit het kantoor in Nijverdal. Door deze zaken zelf te doen en niet uit te besteden, houden we onze kwaliteit en service in eigen hand.

Schoenen.nl

Op Schoenen.nl kunnen consumenten zoeken binnen het assortiment van tientallen verschillende webshops. Zo vindt iemand snel die fraaie sneakers of grijze enkellaarsjes met een sleehak. Daarnaast houden we op Schoenen.nls mensen op de hoogte van nieuwe collecties en kortingscodes.