Schoenen.nl vernieuwd

Deze week is de nieuwe versie van Schoenen.nl live gegaan. Naast een verbeterde productzoeker ligt de focus bij de nieuwe website meer op rijkere content, zoals nieuws, trends, streetstyle, foto’s en -later- ook filmpjes. Ook vindt men er info over webshops, merken en acties.

FashCom nam de domeinnaam Schoenen.nl eind vorig jaar over voor een bedrag van 120.000 euro, maar het duurde dus even voor de nieuwe versie live kwam. De huidige website is nog in -zogeheten- b├Ęta, wat niet meer of minder betekent dan dat de komende maanden nog de nodige verbeteringen zullen worden doorgevoerd.

Doelstelling is om komend jaar een leidend blog te worden als het gaat om schoenen en een startpunt voor iedereen die online op zoek is naar een paar schoenen of de beste deals en kortingsacties. Op social media is Schoenen.nl inmiddels behoorlijk groot. Volgens de onafhankelijke Facebook Monitor neemt Schoenen.nl op dit moment met meer dan 34.000 fans de tweede plaats in als het gaat om grootste Nederlandse facebook pagina’s in het segment ‘kleding’.