Jurkjes.nl grijpt naast Affiliate Award

Gisteren tijdens de Affiliate Dag werden de Affiliate Awards 2013 uitgereikt. Namens FashCom verzorgde Marise Doeve de pitch voor Jurkjes.nl. Ondanks enthousiaste reacties uit de zaal, ging de prijs voor ‘Beste Affiliate Publisher’ naar Kortingscode.nl van Imbull.

Alle winnaars op een rijtje:

Beste Affiliate Netwerk:
Zanox/M4N
2e plek voor: Afilliate4You

Beste Affiliate Adverteerder:
Ohra
2e plek voor: Mexx (samen met bureau StormMC)

Beste Affiliate Publisher:
Kortingscode.nl
2e plek voor: Jurkjes.nl

Uiteraard zijn we trots op onze nominatie en blijven we er alles aan doen om met Jurkjes.nl toegevoegde waarde te leveren, zowel voor onze bezoekers als de webshops waar we mee samenwerken. Ook zullen onze internationale activiteiten dit jaar worden uitgebreid. To be continued..