De zomer is van start! Dat betekent bij fashcom: tijd voor ons jaarlijkse zomeruitje. Deze keer verzamelen we ons in Hellendoorn voor een BBQ-workshop. Met de juiste tips en tricks weten we precies hoe we vlees- en visgerechten moeten grillen. Geen worstjes en speklapjes, maar heerlijk luxe gerechten.
zesgangenmenu
Na een uitgebreide uitleg van onze BBQ-chef is het tijd om te beginnen. We splitsen op in groepen en maken allemaal een eigen gerecht klaar. De BBQ bestaat uit zes kleine gangen die samen een volledige maaltijd vormen. Deze gerechten staan er op het menu:
- zalm met parmaham
- crostini’s met bief
- Griekse kipwraps
- Oosterse spiesjes
- mini hamburgers
- apple crumble dessert
genoeg BBQ-inspiratie
Alles smaakt heerlijk! De gerechten zijn allemaal even net wat anders dan de standaard gerechten die je vaak op de BBQ ziet. Met onze propvolle buiken kletsen en borrelen we nog wat na. En dan gaan we, met een flinke dosis inspiratie voor de volgende BBQ, weer richting huis.