een klein beetje achtergrond

Met boxers.nl, sokken.nl, zwembroeken.nl en shirts.nl, onze Belgische shops boxers.be en sokken.be en het Duitse unterhosenshop.de zijn we jouw place to be voor al deze onmisbare kledingstukken waar de dag mee begint en eindigt.

waar wij voor staan.

Wij geloven dat kleine dingen het verschil maken. Service, kwaliteit en plezier. We behandelen je zoals we onze vrienden behandelen: helpen doen we graag en we vinden het altijd gezellig om je te zien. In onze nuchtere en eerlijke communicatie maken we regelmatig een geintje, want zo gaat dat tussen vrienden. 

geschiedenis.

We delen graag onze favoriete mijlpalen met je:

juli 2023

Vanaf deze zomer gaan onze pakketjes niet alleen via marketplaces, maar ook via onze eigen shop de Duitse grens over. Hallo unterhosenshop.de!

april 2023

Ons pand in Nijverdal kan wel een opknapbeurt gebruiken. Na de kantoorverbouwing voelt onze plek weer helemaal aan als nieuw.

oktober 2021

Hiep, hiep, hoera, boxers.nl bestaat 10 jaar! We vieren onze verjaardag op 10-10 met een feestelijke 10 jaar campagne.

april 2020

In het ‘coronajaar’ staan we samen sterk. We doneren op Koningsdag 15% van alle orders, in totaal 4.898 euro, aan het Rode Kruis.

augustus 2019

We vinden het tijd worden voor verandering in ondergoedland en rollen onze eerste grote campagne uit: boxers voor ieder man.

juni 2019

In 2019 vindt de eerste Amsterdal Classic plaats: vanaf nu fietsen we minstens eens per jaar met collega’s van Amsterdam naar Nijverdal (of andersom).

mei 2018

Oeps, door de flinke groei passen alle onderbroeken niet meer in de schappen. Tijd voor een magazijnuitbreiding met een extra verdieping.

januari 2018

Naast boxers wordt het tijd om ook sokken de Belgische grens over te brengen. Hiep hoera voor de start van sokken.be.

november 2017

Onze eerste eigen Belgische webshop boxers.be maakt ondergoed shoppen nu nog gemakkelijker voor onze zuiderburen.

april 2017

Fashcom verlegt zijn grenzen! Letterlijk, want via verkoopplatform Amazon.de en later ook Kaufland gaan onze pakketjes richting fans in Duitsland.

mei 2016

Onze eigen shops staan, maar daarmee zijn we er nog niet. We starten met verkopen naar Nederland én België via de eerste marketplace: Bol.com.

maart 2016

Shirts.nl is vanaf nu van de partij met een vierde productgroep. Hartstikke handig voor al je mooie merk T-shirts en basics.

april 2013

Tijd voor een tropische toevoeging. Met onze derde webshop zwembroeken.nl hoef je ook voor al je zomeressentials niet ver te zoeken.

september 2012

De basis van je outfit is niet compleet zonder een leuk, kwalitatief sokkenpaar. Daarom starten we in 2012 de webshop sokken.nl.

oktober 2011

Twee maanden na de oprichting van fashcom is onze eerste eigen (en nog steeds grootste!) webshop een feit. We hebben het over boxers.nl.

augustus 2011

Yes, in de zomer van 2011 schrijft fashcom BV zich in bij de Kamer van Koophandel. Daarmee kan het avontuur officieel beginnen.