Fashcom koopt domeinnaam shirts.nl

Vers van onze eigen pers: E-commercebedrijf fashcom heeft deze week de domeinnaam shirts.nl overgenomen. Het bedrijf betaalde een bedrag van 25.000 euro voor de naam.

Fashcom is al langer actief met verschillende fashion portals en webshops, waarbij het per productgroep één specialistische site in de markt zet. Het bedrijf, dat onder andere boxers.nl en sokken.nl exploiteert, werkt samen met merken als Tommy Hilfiger, Björn Borg en Hugo Boss. In het eerste kwartaal van volgend jaar wordt begonnen met de verkoop op shirts.nl. Stijn Kruijssen van fashcom licht de aankoop toe: “De afgelopen tijden kregen we zowel vanuit klanten als vanuit leveranciers steeds vaker de vraag wanneer we met T-shirts zouden starten. Nu we voor boxers.nl deze zomer een vernieuwd platform hebben neergezet, is de tijd rijp voor een nieuwe productgroep.”

Over Fashcom:
Fashcom werd in 2011 opgericht als afsplitsing van affiliate publisher Four People. Het bedrijf richt zich op online fashion. Dit gebeurt met eigen webshops als boxers.nl, zwembroeken.nl en sokken.nl en met affiliate portals, waaronder Jurkjes.nl en Schoenen.nl. Fashcom heeft een kantoor in Amsterdam en een kantoor/magazijn in Nijverdal. Bij het bedrijf werken twintig mensen.

shirts-nl-logo