Fashcom neemt Boxerdirect.nl over

Fashion e-tailer fashcom neemt per direct de webshop Boxerdirect.nl over en integreert deze in boxers.nl.

Door de overname verstevigt fashcom de positie van boxers.nl als de grootste boxershortwebshop van Nederland.

Fashcom betrad in 2011 de online markt voor underwear, waarbij de focus sinds het begin ligt op producten voor heren. In de twee jaar daarna volgden met de start van sokken.nl en zwembroeken.nl nieuwe productcategorieën. In 2014 werd door overnames van TheBagStore.nl en CheckYourBag.nl een intrede gemaakt in de tassenbranche.

De komende 12 maanden verwacht Fashcom dat weer één of meerdere webshops worden toegevoegd aan het portfolio, waarbij zowel eigen lanceringen, buitenlandse expansie en nieuwe overnames tot de mogelijkheden behoren.

Over fashcom:
Fashcom werd in 2011 opgericht als afsplitsing van affiliate publisher Four People. Het bedrijf richt zich op de online fashionindustrie. Dit gebeurt met eigen webshops als boxers.nl en sokken.nl en met affiliate portals, waaronder Jurkjes.nl en Schoenen.nl. Fashcom heeft een kantoor in Amsterdam en een kantoor/magazijn in Nijverdal. Bij het bedrijf werken twintig mensen.

Over Boxerdirect.nl:
De webshop Boxerdirect.nl is in 2005 door Herman Fransen opgericht als één van de eerste underwear webshops. Sinds de start verkoopt Boxer Direct ondermode in het midden en hoge segment van gerenommeerde merken als Bjorn Borg, Diesel en Hugo Boss.