Racen in een zeepkist tijdens ons personeelsuitje

Teamwork makes the dream work! Dat klinkt misschien cliché, maar wij geloven erin dat teambuilding ons dichter bij elkaar brengt op de werkvloer én daarbuiten. Daarom stond er op 24 juni weer een leuke teambuildingsdag op de planning. We bezochten dit jaar Tante Stoof in Nijverdal en kwamen erachter dat deze locatie niet alleen leuk is voor een etentje, maar ook voor een leuke activiteit.

zeepkisten bouwen fashom

de beste zeepkist bouwen

Hoewel het ontzettend warm is, bundelen we al onze energie voor het bouwen van een mooie zeepkist. Je weet wel, zo’n zelfgemaakt voertuig die je ook altijd ziet bij Te land, te zee en in de lucht. Gelukkig gingen wij niet de lucht in, maar bleven we veilig op het land met onze zeepkisten. We konden onderdelen “kopen” en daarmee zelf een stevig voertuig in elkaar zetten.

racen maar!

Hoewel onze zeepkist niet alleen stevig, maar ook mooi moest zijn, bouwden onze zeepkist niet alleen voor de sier. Ze moesten natuurlijk ook getest worden! Uit ieder team racete een persoon zo snel mogelijk op een circuit om als eerste over de finish te komen. En zo bepaalden we uiteindelijk de winnaar van onze zeepkistenrace. Inmiddels kregen we flinke honger, dus we sloten af met een gezellige BBQ.

 

zeepkistenrace fashcom