Fashcom Oscars: ons glamorous decemberfeest

Begin december was het weer tijd voor ons jaarlijkse kerstfeest. We trokken onze mooiste jurken uit de kast en onze hoogste hakken aan. De vrouwen dan, de meeste mannen kozen toch liever voor een keurig pak of een chic overhemd. Laten we het erop houden dat iedereen flink z’n best heeft gedaan om er glamorous uit te zien tijdens de Red Carpet Fashcom Oscars.

fashcom oscars diner

eten en quizzen in red carpet thema

We rijden per bus naar Bij Lampe in Raalte en worden ontvangen met een fancypancy welkomstdrankje. Na een heerlijk diner vertrekken we richting de feestzaal om ons personeelsfeest daar verder voort te zetten. Tijd voor een quiz! De vragen passen natuurlijk helemaal in ons red carpet thema. Welke acteur gaf bijvoorbeeld een klap in het gezicht van Chris Rock tijdens de Oscars?*

fashcom oscars quiz

onze beste dansmoves

Na een (valse) karaokesessie worden onze hakken en puntschoenen verruild voor comfortabele instappers op de dansvloer. Aan het einde worden er Oscars uitgereikt aan de collega’s met de mooiste outfit, de beste dansmoves en de leukste grappen. We schieten nog wat laatste foto’s op de rode loper en rijden met de bus terug naar het mooie Nijverdal.

*Het goede antwoord is natuurlijk Will Smith.

fashcom oscars feest