Sokken.nl in actie voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Van sokken worden wij vanzelfsprekend best wel blij, maar als we met sokken ook nog eens iets bijzonders of moois kunnen betekenen: count us in! Speciaal voor de uitbreiding van een hele belangrijke afdeling schoten wij daarom het Wilhelmina Kinderziekenhuis te hulp – uiteraard in stijl.

sokken.nl x Wilhelmina Kinderziekenhuis

afdeling zebra

De afdeling wordt een van de grootste Intensive Cares voor kids, en biedt plek aan patiëntjes van 0 tot 18 jaar. Behoorlijk heftig, want in die fase is de ontwikkeling in volle gang en zijn dingen zoals gezin, familie en school superbelangrijk.

De uitbreiding van de afdeling in 2019 is daarom gericht op het zoveel mogelijk behouden van de normale gezinssituatie en biedt ouders heel veel mogelijkheden om zelf te helpen bij de zorg voor het kind. Een belangrijk onderdeel daarbij zijn de eenpersoonskamers, waarin ouders in alle rust en privacy bij hun kind kunnen blijven slapen. Een hele fijne, nieuwe plek dus, die een dierennaam heeft gekregen: afdeling Zebra.

zebrasokken van sokken.nl

En dat is waar sokken.nl in het spel komt, want tja, sokken heeft iedereen nodig – ook artsen, verzorgenden, verpleegkundigen én natuurlijk de kids zelf. En bij afdeling Zebra moeten dat dan natuurlijk wel zebrasokken zijn! Het toeval wilde dat wij wel een flinke stapel zebrasokken van Happy Socks konden regelen, dus zo gezegd, zo gedaan: zebrastrepen voor iedereen.

Superfijn om te kunnen helpen, maar natuurlijk ook om deze bijzondere afdeling wat extra aandacht te geven: voor afdeling Zebra staan namelijk ook nog een aantal vacatures open. Uiteraard reserveren we voor jou als nieuwe verpleegkundige of arts ook alvast een paartje!

sokken.nl x Wilhelmina Kinderziekenhuis