Samen feesten op fashtival

Naast hard werken zijn we bij fashcom ook goed in hard genieten. Dat bewezen we 9 juli op ons personeelsfeest ‘fashtival’: een samentrekking van fashcom en festival. Klinkt gezellig, toch? Na alle lockdowns hadden we flink wat in te halen, dus pakten we uit. Niet alleen met het feest zelf, maar ook met de outfits. Want mocht je je afvragen waarom iedereen op de foto hieronder zo’n gek pakkie aanheeft: het thema op fashtival was Honolulu Pirates.

Honolulu Pirates

Hono-wattes? Even wat achtergrondinfo: het thema Honululu Pirates is geïnspireerd op de 17e-eeuwse piraten die de Caribische wateren onveilig maakten en de rijke Spanjaarden hun (eveneens geroofde) schatten afhandig maakten. Ook deze onverschrokken zeebonken kwamen af en toe aan wal en de legende gaat dat zij met name in het hedendaagse Honolulu veel te vinden waren. Wat de piraten konden, dat konden ze daar namelijk ook uitstekend… feesten! Alleen dan op een wat vredigere en bloemrijke wijze; precies wat de piraten zo nu en dan nodig hadden!

alles voor een topfeest

Piraten in Hawaiistijl dus. De bloemenkransen, ooglapjes en hawaiiblousjes vlogen je om de oren. Net als de drankjes en de hapjes, trouwens. Want een zomerfeest is geen écht zomerfeest zonder een verkoelend biertje en een goede BBQ. Voor de winnaar van de mooiste outfit, captain Jos, stond een fles Captain Morgan klaar. Ondertussen was de dansvloer geopend en draaide DJ Pim de leukste nummers en verzoekjes. Je leest het al: we hebben ons goed vermaakt. Vriendschap en ontspanning is namelijk óók belangrijk. Work hard, play hard!