Vernieuwd kantoor fashcom Nijverdal

Wie onze webshops kent, weet dat deze er altijd hip en vrolijk uitzien. Maar ons kantoor? Mwah, dat kon wel een upgrade gebruiken. Daarom spaarde fashcom wat centen bij elkaar om het kantoor in Nijverdal eens flink te verbouwen.

fashcom Nijverdal kantoor

de grote verbouwing

Nadat we een spliksplinternieuwe vloer, kleur op de muur, houten panelen en ander moois hebben uitgekozen, kon de verbouwing beginnen. En daar gaat natuurlijk aardig wat werk in zitten. Wij werkten in de tussentijd vanuit onze kantine of vanuit huis. Dat was niet altijd even makkelijk, maar het was de moeite helemaal waard.

het eindresultaat

Check de foto’s maar eens! Vooral op onze drie nieuwe meetingrooms zijn we ontzettend trots. Maar ook met de twee vernieuwde kantoorruimtes zijn we dik tevreden. Nu is óók ons kantoor helemaal hip en vrolijk, al zeggen we het zelf.

friends & family day

Zo’n mooi kantoor willen we natuurlijk het liefst aan al onze vrienden en familie showen. Op 30 september nodigden we iedereen uit voor een rondleiding door ons kantoor met een hapje, drankje en een kleine marktkraam om boxers, sokken, shirts en zwembroeken te shoppen.

fashcom kantoor Nijverdal